Слави Трифонов Net Worth

Колко е богат Кубрат Пулев

МЕЖДУ 20 и 50 Милиона лева – непотвърдена информация за Net Worth на Слави Трифонов към 2020.

Един от най-известните българи е обект на много спекулации по отношение на парите които има. Слави Трифонов със сигурност е богат, но никой не знае точно колко пари има шоуменът. По проучване из интернет фигурират доста еднозначни числа и с голяма сигурност можем да спекулираме, че Слави Трифонов има между 20 и 50 милиона лева.

През 2019та Слави Трифонов закупи и телевизия седем осми (78). В медиите излезе информация, че телевизията му е струвала около 500 000 лева (половин милион лева). Разбира се, изграждането на студио в София вероятно е било доста по-скъпо от това и по наши изчисления е струвало поне още половин или един милион лева. Обект на спекулация е и цената на недвижимия имот на който се намира студиото в Левски Ге.

Кога е роден Слави Трифонов?

Слави Трифонов е роден на 18 октомври 1966 г. в гр. Плевен.

Как започва кариерата си Слави Трифонов?

Слави започва кариерата си в студентското предаване Ку-Ку, заедно с Камен Воденичаров и компания.

Гаджета на Слави Трифонов?

Слави Трифонов е изключително дискретен по отношение на личния си живот. Няколко пъти е споменавал в предаванията си, че е останал разочарован от любовния си живот и че за да има сватба са необходими двама души. Много тежест звучи в тези думи, когато са изречени от един от най-желаните българи. През годините е имало много слухове за негови приятелки, но така и не е потвърждавал или отричал категорично.

Къде живее семейството на Слави Трифонов?

Слави няколко пъти е разказвал, че сестра му и майка му живеят в Плевен.

Къде е къщата на Слави Трифонов?

Слави Трифонов е споменавал, че обича малки кученца и фенове подозират, че той има доста кученца от по-малки породи и че живее в разкошна къща в покрайнините на София.

Скандали със Слави Трифонов?

През годините се чуваше доста за скандали между Слави Трифонов и други големи продуценти. Магардич Халваджиян беше един от основните обекти на статии в жълтите вестници през годините, но през 2020та година в предаване по телевизия 7/8 на Слави Трифонов, двамата големи продуценти официално се сдобриха в ефир. Гост в предаването бе Димитър Рачков. Той седна на диванчето до Краси Радков. Този епизод на вечерното шоу на Слави Трифонов ще остане в историята на българската телевизия завинаги.

Няколко месеца по-късно, през април 2020, Слави Трифонов се появи в онлайн предаването на Господари на Ефира, където самият господин Халваджиян го интервюира, като му зададе лични въпроси, пуснати от фенове на предаването. Слави отговори искрено на всички въпроси и остави и това предаване в историята на българския Шоубизнес.

Други големи вражди са между него и бившият му актьор и настоящ продуцент и актьор – Любо Нейков. Евтим Милошев е още едно от лицата свързани със скандала.

През годините Камен Воденичаров бе сочен като човек в голям скандал със Слави Трифонов, но през 2019та, след откриването на телевизия 7/8ми, Слави и Камен категорично са вече сдобрени (ако въобще е имало истински скандал помежду им). Към 2020 Камен е водещ в предаване по 7/8ми ТВ и замества Слави в част от предаванията в които Слави отсъства.

Собственик ли е Слави Трифонов на телевизия 7/8?

Слави Трифонов е сочен за собственик на телевизията с която е тясно обвързан. Тя е собственост на акционерно дружество, за което се смята, че основен акционер е Слави Трифонов. Директор на телевизията при основаването ѝ е Евгени Димитров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *