Димитър Рачков – Net Worth Колко е богат?

Колко е богат Кубрат Пулев

Между 5 и 12 милиона лева – непотвърдени източници в интернет

Димитър Рачков е една от знаковите фигури в телевизионното и медийното пространство. Той беше и едно от основните лица на предаването Господари на Ефира, Маскираният Певец, Като Две Капки Вода и други продукции на Маги Халваджиян. Сумата горе е непотвърдена и е бегло изчисление според данните за неговата дейност в интернет.

Рачков не само участва във всички продукции на Нова ТВ, но и има доста сериозна театрална кариера, както и невероятен успех на спектакъла си – Забраненото Шоу на Рачков.

Той е и най-любимата фигура за водещ на големи частни тържества и обичан гост на богаташки събирания и празненства.

В началото на 2020, Рачков се появява в предаването на Слави Трифонов по неговата телевизия 7/8. Това се превръща в едно от най-гледаните предавания в България за годината.

В края на 2020 пък, комедийният актьор ще изнесе спектакъл в Арена Армеец, където ще покани обратно шоумена Слави Трифонов да му гостува.

Рачков стартира кариерата си в телевизията в предаването Клуб НЛО, заедно с Георги Мамалев и Павел Попандов. Има голям брой представления в Народния Театър Иван Вазов и много други театрални сцени.

Рачков е един от най-успешните български комедийни актьори на всички времена и запазена марка на телевизията и проектите на Маги Халваджиян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *