Андрей Арнаудов – net worth. Колко е богат? Колко пари има?

Андрей Арнаудов net worth

Около 14 милиона лева – според непотвърдени източници в интернет.

Андрей Арнаудов е един от най-успешните телевизионни продуценти и водещи в България. Кариерата си стартира с Иван Христов преди повече от 20 години. От тогава сякаш всичко което докосне се превръща в злато.

Иван и Андрей net worth

Двамата започват предаването „Сблъсък“ преди повече от 20 години. То дава старта на невероятния им успех в телевизията. Сред успешните им проекти са:

  • Предаването Сблъсък
  • Целодневните блокове в телевизия ТВ Седем през събота и неделя
  • Вечерното шоу на Иван и Андрей
  • Къртицата
  • Фермата
  • Папараци
  • Сериалът Sunny Beach

Големи загуби

По думите на двамата продуценти, много хубаво не е за хубаво, защото най-голямата им сделка, тази с телевизия ТВ Седем, вместо огромни печалби им натрупва над милион и половина лева загуби, които те решават да извадят от собствения си джоб и да платят на всички, замесени в проектите им.

Фермата

Към 2021 година, Фермата е едно от най-гледаните предавания в българския ефир. Двамата успяват не само да направят успешен формата, но и да вплетат много български елементи в предаването.

Алманах

Алманахът се превърна в една от най-разпознаваемите книги в България. Поредният успешен проект на двамата продуценти се разпродава като топъл хляб в момента в който бъде пуснат в книжарниците.

Имат множество съвместни проекти със Слави Трифонов, но след като стартират вечерното си шоу, се превръщат в основни негови конкуренти.

Към момента шоуто им Фермата се излъчва непосредствено след края на сериала от 20:00 по БТВ и преди шоуто на Николаос Цитиридис.

Снимка: Instagram

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *