Колко е богат Слави Трифонов? Колко пари има?

Колко е богат Кубрат Пулев

МЕЖДУ 30 и 55 Милиона лева.

Един от най-известните българи е обект на много спекулации по отношение на парите които има. Слави Трифонов със сигурност е богат, но никой не знае точно колко пари има шоуменът. По проучване из интернет фигурират доста еднозначни числа и с голяма сигурност можем да спекулираме, че Слави Трифонов има между 20 и 50 милиона лева.

През 2019та Слави Трифонов закупи и телевизия седем осми (78). В медиите излезе информация, че телевизията му е струвала около 500 000 лева (половин милион лева). Разбира се, изграждането на студио в София вероятно е било доста по-скъпо от това и по наши изчисления е струвало поне още половин или един милион лева. Обект на спекулация е и цената на недвижимия имот на който се намира студиото в Левски Ге.

През 2021 година, Слави Трифонов регистрира партията Има Такъв Народ за участие на парламентарните избори и се превърна във втора политическа сила в страната. Това Народно Събрание просъществува много кратко, но преди изборите на 11 юли 2021, именно партията на Слави е сочена за новата най-голяма политическа сила в България.

Слави Трифонов открито се противопоставя на бившия министър председател – Бойко Борисов, с когото бе голям приятел преди 15 години.

Като музикант, Слави има дуетни песни с всеки с когото си е пожелал, но последните години прави дуети и с Криско, Тото от Скандау и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *