Маги Халваджиян – Net Worth

Снимка: Instagram профил magi_halvadjian

Между 30 и 60 милиона лева  според източници в интернет.

Магърдич Халваджиян е един от най-успешните продуценти в България. Почти всичко от най-гледаните предавания по Нова Телевизия е създадено от него или негови партньори.

Магърдич Халваджиян изкарва пари от почти всичко до което се докосне. Невероятният му нюх и работна етика го превръщат в изключително продуктивен и успешен продуцент още в началото на прехода му към телевизията.

Неизменно свързаните лица с Магърдич Халваджиян и неговия Net Worth са  Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека. Зад светлините на прожекторите обаче са разположени семейството и приятелите на Халваджиян. Съпругата му е и негов основен бизнес партньор. Синът му Бебо е едно от основните движещи лица в операторските дейности на всички видео продукции на Магърдич, а брат му Джуди е негов партньор и основна конкуренция по отношение на продукциите в Нова Телевизия.

Кога беше спряно предаването Господари на Ефира?

Предаването Господари на Ефира бе едно от знаковите предавания през края на 00те години и 10те години на 21ви век. На 31ви декември 2018та бе излъчен последния епизод на предаването по Нова Телевизия, но от тогава предаването продължи живота си в интернет.

През април 2020та година, Магърдич Халваджиян покани Слави Трифонов в предаването Господари на Ефира в интернет. Там Слави отговори искрено на въпроси на феновете на двамата продуценти. Предаването моментално се превърна в историческо за българския шоубизнес.

Той споделя, че преди да започне да се занимава с телевизия е бил в сферата на търговията, а след това стартира със създаването на музикални и рекламни клипове.

В началото на 2020, Маги Халваджиян направи поредица от невероятни появявания заедно със Слави Трифонов. Кулминацията бе напълно изкрен разговор между двете легенди на българската телевизия, излъчен в онлайн каналите на Господари на Ефира.

Цялото семейство на Маги Халваджиян е заедно с него в бизнеса му, като брат му – Джуди Халваджиян също е един от най-успешните продуценти в България. Предавания като Господари на Ефира, Като Две Капки Вода, Маскирания Певец и др. държат Нова Телевизия винаги високо в класациите на родните рейтинг агенции.

Съпругата на Маги е също изключително успешна. Тя не само подпомага отвътре многобройните продукции, но и поддържа някои от най-успешните заведения в България.

Компанията на Маги – Глобал Груп и свързаните с нея компании продуцират дори филми за световното кино. Маги осъществи и няколко любими свои проекти през 2018 и 2019, сред които и няколко сериала.

Димитър Рачков, Васил Василев Зуека, Герасим- Геро, Румен Угрински, Мария Игнатова, Ненчо Балабанов и други от най-известните български актьори са неизменно свързани с големия български продуцент.

В старта на кариерата си, той е осъществявал заснимането на голяма част от популярните музикални клипове по онова време, сред които и част от най-популярните на Слави Трифонов.

Снимка: Instagram профил magi_halvadjian

Снимка: Wikipedia

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *